Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη, αν και ταξιδεύω συχνά στη Σκωτία όπου ζει και εργάζεται η μοναχοκόρη μας.

Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Ειδικεύτηκα στην Παιδιατρική και εκπόνησα τη Διδακτορική μου Διατριβή (Άριστα) στην Β΄ Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Εξειδικεύτηκα στην Παιδιατρική Αιματολογία – Ογκολογία στην Β΄ Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ, στην Αιματολογική Κλινική και στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του ΓΠΝΘ «Γ. Παπανικολάου», στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Muenster στη Γερμανία.

Εργάστηκα ως Επιμελήτρια στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Στη συνέχεια εργάστηκα στην Παιδοογκολογική Κλινική του ΓΝΘ Ιπποκράτειο από όπου αποχώρησα το 2014 με το βαθμό του Διευθυντή.

Παρακολούθησα και παρακολουθώ ενεργά με ανακοινώσεις και εισηγήσεις σημαντικό αριθμό Ελληνικών και Διεθνών Ογκολογικών και Παιδιατρικών Ογκολογικών Συνεδρίων καθώς και Συνεδρίων της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας της οποίας είμαι ενεργό μέλος.

Συμμετείχα στη συγγραφή και έγραψα τρία βιβλία για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Το ερευνητικό /επιστημονικό μου έργο αποτελείται από περισσότερες των 280 επιστημονικών εργασιών και άρθρων, τα περισσότερα των οποίων δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχουν ανακοινωθεί σε σημαντικά ογκολογικά και παιδιατρικά – ογκολογικά συνέδρια ελληνικά και διεθνή.

Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΠΕΒΕ) καθώς και μέλος της συντακτικής Επιτροπής του Περιοδικού «Παιδιατρική Βορείου Ελλάδος»

Επίσης διετέλεσα μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας (ΕΠΑΟ), καθώς και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ και συμμετέχω στα Πανελλήνια Συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών.

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός μου στην Ψυχολογία έχω ολοκληρώσει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα ( ΕΚΠΑ ) που αφορούν τη Συμβουλευτική Ψυχολογία στην εκπαίδευση παιδιών και εφήβων καθώς και τη Σχολική Ψυχολογία.

Ακόμη, επειδή η γνώση και τα «θέλω» δεν έχουν όρια, παρακολουθώ πρόγραμμα σπουδών Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Ασχολούμαι με τη συγγραφή, την εθελοντική κοινωνική προσφορά καθώς και την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Από τις εκδόσεις Αφοί Κυριακίδη έχουν εκδοθεί με την υποστήριξη του συλλόγου ΛΑΜΨΗ και κυκλοφορούν τα βιβλία μου: «Αλήθειες και μύθοι για τον παιδικό καρκίνο» (2016 ) και «Θεραπευτική υποστήριξη παιδιών με καρκίνο: Παρόν και μέλλον» (2019) καθώς επίσης «Σαρκώματα μαλακών μορίων σε παιδιά και εφήβους. Από τη διάγνωση στη θεραπεία» (2017). Επίσης, η πρώτη μου νουβέλα (παιδικές αφηγήσεις) με τίτλο: «Μακρύ ταξίδι μέσα στη νύχτα – Επιστροφή στο Φως» εκδόθηκε και κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019 από τις εκδόσεις iWrite – Πηγή – Δαιδάλεος.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών (ΕΕΙΛ) και δημοσιεύω έργα μου (ποιήματα και διηγήματα) στο περιοδικό Κασταλία.

Τέλος, ανήκω στη συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού eWoman όπου δημοσιεύονται τα άρθρα μου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα: